fbpx

Vipassana meditáció és kvantum szemlélet

Hallgasd meg a BuddhaFM rádióban készült interjúnkat!

Vipassana és kvantum meditáció

Most jött el ez idő, amikor a történelmi Buddha ősi tanításai és a nyugati tudományos kvantumfizikai és mechanikai tapasztalatok összeérnek.

A vipassana meditációval a testi és a tudati folyamatok megfigyelését gyakorolhatod a dolgok valódi természetének felismerése céljából.

Megtapasztalhatjuk, hogy mit jelent a test valójában, mit jelentenek a testérzetek, az érzékszervek valódi működései és az érzelmek, mint késztetések, hogyan befolyásolják a jövőt.

Miként működnek a gondolatok és hogyan teremtjük a gondolatokon keresztül a jövőt?

Mindezt megtudhatjuk a vipassana meditáció gyakorlása közben, ugyanúgy, mint a legújabb tudományos kvantum kísérletek megfigyelésével. Csodálatos, hogy a Buddha holografikus univerzum élménye mára bizonyítást nyert.

A meditációkkal betekintést nyerhetünk a test és a tudat törvényszerűségeibe. Milyen a test, amikor meditációban a szilárd élmény helyett megéljük a testhatárok feloldódását és a részecske helyett a hullámtermészetű létezését. Megérthetjük, hogyan hatnak a gondolati hullámok frekvenciájukkal a testre, és hogyan keletkeznek az energetikai elváltozások ennek hatására.

Ugyancsak megérthetjük, hogy ilyen módon az érzelmi és gondolati frekvenciák megteremthetnek betegségeket, fizikai működés zavarokat, ugyanúgy, mint egészséget és életenergia áramlást a sejtekben. Elképesztő, és sokunk számára sorsfordító élmény megfigyelni a tapasztalatainkat a pillanatról pillanatra változó testtel a meditatív állapotok közben.

A vipassana meditáció megmutatja, hogyan tudod az ártalmas érzelmek és gondolatok tisztításán keresztül megteremteni az örömtelibb életet.
A meditációban olyan frekvenciákat és érzeteket tapasztalunk és erősítünk meg magunkban, melyek a jelenlét, türelem, hála, öröm, tisztánlátás, koncentráció, kiegyensúlyozott tudat, erőfeszítés, melyek lehetővé teszik, hogy változtass az életed áramlásán.

Szeretettel várunk programjainkon, ha szeretnéd megtapasztalni a változás és átalakulás, befogadás és elengedés felszabadító élményét!

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesítést kapni soron következő programjainkról? Inspirálódnál? Iratkozz fel hírlevelünkre! Megígérjük, hogy csak a legfontosabb dolgokról küldünk neked üzenetet. 

Itt is megtalálsz minket