fbpx

Szekeres Tamás vagyok.

1974-ben születtem vidéken, Kiskunhalason.

Már gyerekkorban is igen fogékony voltam a Spiritualitásra, az én vajákos Nagynéném, drága Pörikémnek köszönhetően. Mindig nagy élmény volt mikor eljött hozzánk, gyógyította a környék lakóinak búját-baját én pedig ezt nézhettem, hallgathattam. Most is nagy melegség tölti el a szívemet ahogy írok róla.

Később ezt az érdeklődést elhomályosította a pénzhajkurászás. Írországban éltem éppen mikor jött a nagy ébresztő, ripityára törtem egy balesetben. Nagyon lassú, gyötrelmes lábra állásomban kaptam egy hatalmas segítséget 2008-ban. Mindfulness Meditáció, melybe a Dublini Breathworks trénerei vezettek be. Gyökeres pozitív fordulatot vett az életem.

Azóta a meditálás életem részévé vált és tréneri szintig fejlesztettem magam a Manchesteri Breathworks elvonulásain, oktatásában és gyakorlatain. Már a kezdetektől valami azt súgta hogy a Mindfulness (MBPM, MfH) áldásos hatását továbbítanom kell, mondhatjuk ezt valamiféle hivatás tudatnak is. Szeretem vezetni a meditációkat, ilyenkor engem is vezetnek.

Az elmúlt pár évben megismertem, gyakoroltam a Vipassana meditációt, a Theta Healing, Quantum Pszichológia egyes területeit, és az Ushui féle Tradícionális Reiki energia gyógyászatot is végzem.

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesítést kapni soron következő programjainkról? Inspirálódnál? Iratkozz fel hírlevelünkre! Megígérjük, hogy csak a legfontosabb dolgokról küldünk neked üzenetet. 

Itt is megtalálsz minket