fbpx

Agócs Balázs Márton a nevem.

 

Úgy emlékszem, boldog gyerekkorom volt, mindig nyíltak előttem új utak, sodort az élet. Közösségekben éltem, részt vettem, tanultam, segítettem, vezettem, alapítottam, kapcsolódtam. Aztán felnőve egyre többször éreztem úgy, hogy a partra sodródtam, egyedül vagyok, és nem találom az utat.

Egy másfajta sodródásba kerültem – holott látszólag az életem, családom, munkám szépen gyarapodott, fejlődött. Ezért először inkább ösztönösen, de egyre tudatosabban útkeresésbe kezdtem. 2011-ben kezdtem szervezetfejlesztést és vezetést tanulni, az egyéni és közösségi lélekkel foglalkozni, az antropozófia és a Waldorf voltak az első tanítóim.

A Vipassanával 2016-ban találkoztam, azóta napi szinten meditálok egyedül, és amikor csak lehet (hetente, elvonulásokon) közösségben is.

2020-ban Theta Healing konzulens lettem és elkezdtem gyakorolni a Bhante Vimalaramsi által tanított TWIM meditációt, ezek új lendületet adtak a tudat tisztításához és a Dawid R. Hawkins által leírt tudatszintekkel való munkához. Az egyéni tudatosodás útja segített visszatalálni a közösségekbe is, és a szervezetfejlesztés új irányai (U.lab, SOL, dialógus) segítségével megtanultam ezt a kapcsolódást mások számára is megélhetővé tenni.

A munkám középpontjában a szervezetek tudatosodása és fejlődése áll az élet legkülönbözőbb területein (oktatás, munkahelyek, egészségügy, média, iparági platformok, stb.).

Az egyéni tudatosodás célja számomra a kapcsolódás, a dialógus megélésének képessége, ebben szeretnék segíteni minél több embernek és (tanuló) szervezetnek.

 

 

Agócs Balázs Márton

+36 30 555 3606

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesítést kapni soron következő programjainkról? Inspirálódnál? Iratkozz fel hírlevelünkre! Megígérjük, hogy csak a legfontosabb dolgokról küldünk neked üzenetet. 

Itt is megtalálsz minket