fbpx

Általános Szerződési Feltételek

Kik vagyunk?

Szanghaként és közösségként, egyesületi formában a Kontakt Buddista Vipassana Közösség, alapítványunk a Buddhista Vipassana Alapítvány. Ez pedig a vipassana.hu weboldal.
Email címünk: kontakt@vipassana.hu  & tothandreabeata@gmail.com

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.

Tartalom

A vipassana.hu honlapon és a hozzá kapcsolódó social média platformokon található teljes saját tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem, módszertan stb. a vonatkozó törvény értelmében szerzői és szellemi jogvédelem alá esik.

A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – hacsak azt másként a tartalomban nem jelöljük – a vipassana.hu tulajdonosaként a Buddhista Vipassana Alapítvány.

Jogtulajdonosként nem járulunk hozzá a tartalmak üzleti célú, részben vagy egészben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, semmilyen formában. Ha ezt mégis megteszed, kötbért kell fizetned.

A kötbér díja nettó 20.000 Ft / nap / másolt elem.

A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani nem vagyunk kötelesek. A jogellenes felhasználásról természetesen ügyvédi képernyőfelvétel készül, amely vita esetén felhasználásra kerülhet a közjegyzői ténytanúsítással együtt.

Ha bármely tartalmunkat más számára ellenszolgáltatás fejében teszed hozzáférhetővé, az ebből származó vagyoni előnyt köteles vagy számunkra átengedni.

Ha nem üzleti céllal szeretnéd megosztani tartalmainkat, a forrást (nevünk és webcímünk pontos megnevezésével) akkor is köteles vagy megjelölni.

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonosként felelősséget nem vállalunk, ezeket mindenki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

Az Alapítvány székhelye: 1212 Budapest, Széchenyi I. u. 77.
Bankszámla: MagNet Bank 16200209-17067261
Adószám: 18697483-1-41

Buddhista Vipassana Alapitvany
Hírlevél

Szeretnél azonnal értesítést kapni soron következő programjainkról? Inspirálódnál? Iratkozz fel hírlevelünkre! Megígérjük, hogy csak a legfontosabb dolgokról küldünk neked üzenetet. 

Itt is megtalálsz minket